Workshop bierbrouwen

Heb je altijd al eens je eigen bier willen brouwen? Of zoek naar je een leuke dag om iets te beleven met vrienden of collega’s. Of misschien zoek je een bijzonder cadeau voor een bijzonder iemand? Kom dan eens brouwen in de Stadsbrouwerij Sneek!

Workshop Bierbrouwen

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop maak je kennis met de grondstoffen van bier en de theorie achter het brouwen. Rob de Brouwer neemt je mee in het brouwproces van schroten tot gisten! Aan het eind van de dag proef je uiteraard een aantal bieren uit het rijke smaakpalet van de Stadsbrouwerij Sneek. En na een maand kun je een aantal flesjes van jouw zelf gebrouwen bier komen afhalen!

De Stadsbrouwers

Hoe werkt het?

Ervaar het zelf!

Voor iedereen die zelf bier wil (leren) brouwen, iedereen die (nog) meer wil weten over het brouwproces en iedereen die een leuke dag wil beleven.

Voor bedrijven (personeelsuitje / teambuilding) kunnen wij in overleg arrangementen samenstellen voor grote groepen. Neem voor meer informatie telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Er wordt gebrouwen in een groep van ongeveer 8 personen, aanmelden kan ook individueel (voor bedrijven/grote groepen bieden wij arrangementen op maat).

Menu