De stadsbrouwerij van Sneek

Samen smaakt naar meer

Brouwerij met un goëd gefoel

Bier brouwen vanuit liefde voor het product en de stad Sneek. Dat is energieke basis van onze stadsbrouwerij. We brouwen op eigen receptuur met het liefst typisch Sneker ingrediënten. En we brouwen met een missie; het stimuleren van  plezier en gemeenschap in Sneek. Ofwel, een brouwerij met un goëd gefoël!

De Stadsbrouwers

Stadsbrouwerij

Brouwen met een missie

Sociale impact

Brouwen met een missie

In de stadsbrouwerij Sneek brouwen we bier zonder winstoogmerk. Ons missie is het stimuleren van plezier en gemeenschap in Sneek. Dat kan maar op één manier en dat is mét Sneek. Vanaf de start van de bierbrouwerij in 2018 wordt ons initiatief meegedragen door 200 ambassadeurs uit Sneek en omstreken. Samen met hen geven we invulling aan de stadsbrouwerij en aan stichting ‘t Waterpoartsje. Vanuit de stichting ondersteunen we of maken we activiteiten mogelijk die plezier en gemeenschap nastreven. Zo maakten we het met de Thomas van Aquinoschool mogelijk groep 8 in hun eindmusical te laten schitteren op de planken van het theater in Sneek. Ook dragen we bij aan goede doelen en evenementen in Sneek. Dit maken we financieel mogelijk door van ieder Waterpoartsje of Kruizebroeder dat er gedronken wordt een kwartje aan de stichting te schenken.

De Stadsbrouwers

Stadsbrouwerij

Nieuws

Anjenette

Het was de hype van afgelopen zomer. Dankzij ambassadeurs, de lokale horeca en detailhandel kreeg Sneek kreeg met ’t Waterpoartsje…
Lees meer
Menu