Bijzondere
Kerstpakketten

Een goëd gefoël kerstpakket voor uw medewerkers

Kerstpakketten met un goëd gefoël!

De Stadsbrouwerij is open! Certificaathouders, ambassadeurs en vele geïnteresseerden hebben de prachtige locatie al bewonderd en genoten van bestaande en splinternieuwe kraamkamerbiertjes. Kom zelf ook vooral eens langs. Houd ook de socials in de gaten, want er volgen binnenkort nieuwe initiatieven, zoals een Sneker proefavond.

Een ander mooi initiatief is ons Stadsbrouwerij Kerstpakket. Wat is er nou mooier dan dit prachtige echt Sneker pakket te krijgen óf weg te geven? Jij prachtige producten van lokale ondernemers en tegelijkertijd doneer je met ieder pakket actief aan Stichting ’ Waterpoartsje. Met deze stichting ondersteunen of initiëren we goede doelen die plezier en gemeenschap stimuleren in Sneek. Ofwel, een kerstpakket met un goëd gefoël!

We starten met een beperkte oplage Stadsbrouwerij kerstpakketten dus wees er snel bij en bestel gemakkelijk op deze site.

Tot ziens!

De Stadsbrouwers

Onze kerstpakketten

Stadsbrouwerij Sneek Kerstpakket 1
Stadsbrouwerij Sneek

Pakket 1

Jute shopper
2x Stadhouder
1x Glas

De Stadsbrouwerij

Stadsbrouwerij Sneek Kerstpakket 2
Stadsbrouwerij Sneek

Pakket 2

Jute shopper
2x Stadhouder
1x glas

De Stadsbrouwerij

Stadsbrouwerij Sneek Kerstpakket 3
Stadsbrouwerij Sneek

Pakket 3

Jute shopper
2x Stadhouder
2x glas

De Stadsbrouwerij

Trots op onze samenwerking

Zuivelhoeve Sneek

In onze winkel bieden we een uitgebreid assortiment binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en natuurlijk de welbekende Zuivelhoeve emmertjes. Lekkere authentieke producten met een eerlijke basis. Natuurlijk kunt u altijd alles proeven en helpen we graag met adviezen over de mooiste producten. Want we zien graag tevreden klanten de deur uit gaan, en natuurlijk weer terugkomen!

Oant sjen yn Snits!
Remco Veenstra & team Zuivelhoeve Sneek.

Vonk

VONK! maakt de wereld sprankelender

VONK! Staat voor vuur. Het vuur van liefde, passie en van werkplezier. Onze producten zijn handgemaakt en van duurzame, zuivere paraffine. Wij zien mogelijkheden in alle grondstoffen. We werken daardoor met zo min mogelijk afval. Daarnaast werken we op een positieve en waarderende manier met een bijzondere doelgroep: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij aanschaf van een VONK! draag je hier aan bij!

Breimers Bakkerij

‘Ambachtelijke bakker – Al sinds 1804 bakt de familie Breimer brood! Bakkerij Breimer: een tweehonderd jaar oud familiebedrijf van vader op zoon. In onze winkel vind je een ruim assortiment brood en banket.

Je bent van harte welkom in ons prachtige pand aan de Leeuwarderweg 1 in Sneek voor gebak, taarten of ander lekkernijen en uiteraard lekker brood, broodjes, maar je kunt er ook terecht voor lunch, koffie met iets erbij uiteraard of een lekkere snack’